contact@bestoff.ro      +40 (745)-148-225

Signup Create your account

Register for New Account


Pasul 1.
Completati formularul de inregistrare cu informatiile solicitate. Acestea sunt: adresa de email, nume utilizator (care va aparea pe site), parola, verificare parola, prenume, nume. Datele in dreptul caruia scrie optional nu trebuiesc completate obligatoriu. Adresa de email Completati cu mare atentie adresa de email si asigurati-va ca este scrisa corect. Este important deoarece mai tarziu veti primi un mesaj cu un link de activare a contului. Atentie! Daca adresa de email pe care o scrieti este incorecta, linkul de activare a contului nu va ajunge niciodata in casuta dvs de inbox. Solutia este sa reluati pasii de creare a unui cont de la inceput.

Pasul 2.
In final:Apasati butonul "Creaza cont" Veti vedea pe ecran un mesaj de tipul mesaj:Cont nou creat Informatiile necesare pentru utilizarea contului au fost trimise pe adresa [adresa de email din formularul de inregistrare]. Va rugam sa va verificati casuta de email si sa urmati intructiunile din mesajul pe care il veti primi. Mesajul este posibil sa ajunga in folderul Junk Mail sau Bulk al casutei postale electronice. Din motive independente de noi, acest mesaj poate sosi dupa 10-15 minute de la completarea formularului de inregistrare
Va multumim si va uram bun venit in comunitate!
  Contact Us
  BestOff

67/2 Loren Ipsum

Tel : + (40) - 745 148 225
Mail : contact@bestoff.ro
Business Hours : 9:30 - 5:30

  About

Itaque earum rerum hic tenetur a atque atatum dele niti atque tenetur a atque atatum tenetur volup tatum.

  Introduction

LLorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Excepturi, dolores, quibusdam architecto voluptatem amet fugiat nesciunt placeat provident cumque accusamus itaque voluptate modi quidem dolore optio velit hic iusto vero praesentium repellat commodi ad id expedita cupiditate repellendus possimus unde?